sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Esikasvatusta :)

En voi kuvailla itseäni miksikään viherpeukaloksi, mutta jostain kumman syystä eksyin Multasormeen viikko sitten. Tuli ostettua multaa ja uudet ruukut viherkasveilleni sekä siemeniä. :) Nyt sitten kasvatellaan auringonkukkia ja Kiinan sekoitusta, jossa on montaa erilaista kukkaa :D sekä tietysti rairuohoa pääsiäistä ajatellen.

Pidän keväästä. Takatalvi pääsi yllättämään ja viemään osan kevään tuomasta innostuksesta jo poiskin, mutta onneksi kelit lämpenivät uudestaan ja nyt voi suunnitella parvekkeelle kaikkea mukavaa! :) 

Nyt tosiaan 11+3 menossa, tuntuu kuin mahakin olisi jo kasvanut ja tullut hieman esiin.. Mieskin silitteli massua ja totesi asukin siellä toden teolla olevan, nyt se alkaa meidän molempien mieleen iskostumaan :) Menemme ensi viikolla ultraan np-mittaukseen ja katsomaan onko kaikki siellä hyvin. 
Meillä tosiaan on jo yksi ultra takana (viikoilla 7 jotain..) kun halusimme varmistuksen ja kävimme silloin Terveystalolla. Lääkäri totesi silloin alkion olevan kiinnittyneen oikeassa paikassa ja sykkeen näkyvän. :) 

Oireetkin on vähän helpottanut, pahoinvointia ei ole enää nimeksikään ja viluttaminen on jo vaihtunut kuumotukseen ilmeisesti verivolyymin lisääntyessä, näin ainakin lukee neuvolassa saadussa raskaus-oppaassa :D 

Esikasvatusta siis harrastellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti